FAQ

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen (FAQ)

FAQ

Voor organisaties

Wat kunnen wij voor je bedrijf of instantie betekenen?

Wij werken aan een specifieke opdracht voor je bedrijf of instantie. Dit doen we met een team van verschillende studenten met ieder hun eigen specialiteit. Wij kunnen verschillende diensten leveren. Mogelijkheden zijn: proof of concept, prototype of werkende software. Neem contact met ons: info@itstudentlab.nl

Wij helpen je graag verder. Stuur ons een mail naar: info@itstudentlab.nl. Wil je liever bellen, laat je nummer dan achter. Wij zullen je dan zo snel mogelijk bellen.

FAQ

Voor IT-studenten

Naar welke vaardigheden zijn we op zoek?

We selecteren onze teams zorgvuldig om de beste mix van talenten en vaardigheden bij elkaar te krijgen. Kunnen programmeren is wel gewenst, maar niet verplicht. Denk bijvoorbeeld aan de talen Python, C en Java. Verder zoeken we naar studenten die ervaring hebben met Jira en GitLab. Daarnaast zijn we op zoek naar skills zoals leiderschap en communicatiefvaardig zijn. We verwachten in ieder geval dat je het leuk vindt om in een team te werken van studenten. Beschik je over andere belangrijke vaardigheden die hier niet genoemd zijn? Schroom niet om alsnog te solliciteren!

Als je bij IT Student Lab gaat werken kom je in loondienst bij onze stichting en krijg je een salaris van €15,- per gewerkt uur. 

Hoeveel je werkt hangt af van het project, maar we verwachten dat je 8 à 10 uur per week kwijt bent.

Wij hebben een locatie op het industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Daar kunnen we als team samenkomen om aan het project te werken. Eventueel kun je ook bij de opdrachtgever zitten. Individuele taken kun je vanuit huis doen. We vergoeden de gemaakte reiskosten en tijd.

Al onze projecten zijn IT-vraagstukken en komen van bedrijven & organisaties uit de regio. Naar verwachting ben je 3 à 4 maanden bezig met een project. Je werkt aan één project tegelijk en als deze is afgerond kun je met je team verder aan een volgend project. Projecten zullen voornamelijk bestaan uit het ontwikkelen en verbeteren van software.

Zijn vragen nog onbeantwoord?

Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen maar al te graag!