IT Student lab is nu officieel…

Afgelopen vrijdag 8 september was het officieel, de Stichting IT Student Lab is opgericht!

Bij Van der Reijt & Reijenga notarissen hebben we de oprichtingsakte ondertekend en inmiddels is ook onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel afgerond.

Dit betekent dat we nu echt kunnen gaan beginnen!

OVER ONS

IT Student Lab. Door studenten. Voor studenten.

Alleen maar in de collegebanken zitten is volgens ons niet de manier om effectief te leren. Wij bieden je de kans om je opgedane kennis in de praktijk toe te passen en zo waardevolle ervaringen op te doen. Je gaat samen met een team van medestudenten werken aan IT-projecten voor gave bedrijven uit de regio. Zo leg je gelijk waardevolle connecties voor na je studie.

Volg jij een IT-gerelateerde studie aan de Radboud Universiteit, HAN of één van de MBO’s uit de regio Arnhem-Nijmegen en omstreken? Of denk je op een andere manier aan ons team te kunnen bijdragen? Meld je dan nu aan via de website en wij nodigen je uit voor een gesprek.

Pak jij deze kans? Meld je dan aan.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf of instantie betekenen?

Wij werken aan een specifieke opdracht voor uw bedrijf of instantie. Dit doen we met een team van verschillende studenten met ieder hun eigen specialiteit. Wij kunnen verschillende diensten leveren. Mogelijkheden zijn: proof of concept, prototype of werkende software. Neem contact met ons op voor uw hulpvraag: info@itstudentlab.nl

Posted in Blog